ČESKÉ BEDÝNKY - PARDUBICE

29.11.2016 14:54

Chtěla bych Vám představit jeden báječný projekt: www.ceske-bedynky.cz  a dámu, která za ním stojí - Evu Urbanovou. Evu znám a spolupracuji s ní už 2 roky. Je to dáma, která se pustila do podnikání s ručně vyráběnými bedýnkami (v chráněných dílnách), které plní nejvybranějšími českými lahůdkami. Přestože ji na začátku podnikání lehce zaskočilo druhé těhotenství, nevzdala se a rostoucím břichem budovala roustoucí firmu dál. Dnes má vedle šestileté dcerky i ročního chlapečka a skoro stejně starý=mladý roční obchůdek v Pardubicích. Mezi tím stačila vyhrát pár soutěží podnikatelů a ujít velký kus cesty. Osobně objíždí výrobce, vybírá to nejlepší z jejich produkce a mnohdy s nimi ladí ingredience a příchutě tak, aby vznikly skutečné skvosty, které se pak dají koupit jen u výrobce a nebo u paní Evy v Českých bedýnkách. V mém případě je tímto výrobkem Malina s vanilkou, kterou v žádné jiné prodejně nekoupíte. Ale odebírá ode mne i Šípek, Brusinku, Jablka s ořechy, Houbové saláty atd.

A protože je Českým bedýnkám Česká republika skoro malá, tak cestují po světě a české výrobky v nich s nimi. A tak se stalo, že i mé džemy už jsou díky bedýnkám v Číně, Francii, Španělsku, Portugalsku, Německu, Polsku a budou cestovat dál...

Vy, kteří to máte do Pardubic kousek, jistě její obchůdek na ulici Erno Košťála 958 navštivte. No a Vy, kteří to máte dál, zkuste kouknout na její web nebo FB a pokud Vás České bedýnky zaujmou - můžete si objednat bedýnku s nápisem "na míru" a Eva Vám ji ráda pošle.

Jsem ráda že Eva Urbanová je součástí mého sladkého světa :-)